Pasojat e hartës gjyqësore, nga Tropoja në Kukës për një gjyq pensioni

Publikuar më: 23/5/2023, ora 15:06

Pasojat e hartës gjyqësore, nga Tropoja në Kukës për një gjyq pensioni

Publikuar më: 23/5/2023, ora 15:06

Kamera e A2 ka takuar dy qytetarë nga Tropoja që kishin udhëtuar në Kukës për një gjyq formal për njohjen e viteve të punes për efekt pensioni. Sikur të mos mjaftonin kostot e udhëtimit për mbi 3 ore vajtje dhe 3 te tjera në kthim, qytetarët tropojanë shprehen se nuk kanë mundësi që këtë rrugë ta bëjnë disa herë për një gjyq.

Pasojat e hartës gjyqësore, nga Tropoja në Kukës për një gjyq pensioni

Publikuar më: 23/5/2023, ora 15:06

Kamera e A2 ka takuar dy qytetarë nga Tropoja që kishin udhëtuar në Kukës për një gjyq formal për njohjen e viteve të punes për efekt pensioni. Sikur të mos mjaftonin kostot e udhëtimit për mbi 3 ore vajtje dhe 3 te tjera në kthim, qytetarët tropojanë shprehen se nuk kanë mundësi që këtë rrugë ta bëjnë disa herë për një gjyq.