Pasojat e reshjeve, rrëshqitja e shkëmbit rrezikon familjet në Mamël

Ndërsa në zonën e Shkodrës reshjet kanë shkaktuar përmbytje, në Mamël të Elbasanit, ato kanë shkaktuar rrëshqitje të shkëmbinjve dhe dherave, duke rrezikuar banesat dhe vetë jetët e banorëve të kësaj zone.