Pasojat e tërmetit, shumë banorë të Tiranës dhe Durrësit ikin jashtë vendit

Publikuar më: 29/11/2019, ora 17:49

Pasojat e tërmetit, shumë banorë të Tiranës dhe Durrësit ikin jashtë vendit

Publikuar më: 29/11/2019, ora 17:49

Udhëtimet jashtë Shqipërisë kane qenë të preferuara për shumë shqiptarë në festat e nëntorit. Por këtë fund nëntori, shumë prej tyre nuk po nisen në një udhëtim të planifikuar, por me një biletë të prerë në minutë të fundit, nga frika e tërmetit.

Pasojat e tërmetit, shumë banorë të Tiranës dhe Durrësit ikin jashtë vendit

Publikuar më: 29/11/2019, ora 17:49

Udhëtimet jashtë Shqipërisë kane qenë të preferuara për shumë shqiptarë në festat e nëntorit. Por këtë fund nëntori, shumë prej tyre nuk po nisen në një udhëtim të planifikuar, por me një biletë të prerë në minutë të fundit, nga frika e tërmetit.