Pasojat pas reshjeve, Korçë, autoambulanca ngec në dëborë, e shtyjnë qytetarët

Jo vetëm në fshatra dhe periferi të largëta, reshjet e shumta të borës kanë vështirësuar situatën edhe brenda qytetit të Korçës.