Pastrimi i Elbasanit, puna e parë e kryetarit të ri të Bashkisë

Kryetari i ri i Bashkisë së Elbasanit, Gledian Llatja, e ka nisur punën duke pastruar një nga zonat më tërheqëse të qytetit, veçanërisht për turistët, lagjen Kala. i shoqëruar nga punonjës të administratës së Bashkisë, punëtorët e pastrimit dhe disa deputetë, Llatja ka drejtuar vetë aksionin për pastrimin e kalasë që në orët e para të mëngjesit.