Pastrimi i parave, Muçi: Vendet mike këmbëngulën që të rifuteshim në listën gri

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:51

Pastrimi i parave, Muçi: Vendet mike këmbëngulën që të rifuteshim në listën gri

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:51

Juristi Besnik Muçi, ish-anëtar i Komitetit të Moneyval, në studion e “Absolut 4” në A2 CNN, zbuloi se vendet mike kanë këmbëngulur që Shqipëria të futej në listën gri, 3 vite më parë, listë në të cilën mbeti edhe në raportin e fundit për Vlerësimin e Masave Kundër Pastrimit të Parave dhe Financimin e Terrorizmit.

Pastrimi i parave, Muçi: Vendet mike këmbëngulën që të rifuteshim në listën gri

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:51

Juristi Besnik Muçi, ish-anëtar i Komitetit të Moneyval, në studion e “Absolut 4” në A2 CNN, zbuloi se vendet mike kanë këmbëngulur që Shqipëria të futej në listën gri, 3 vite më parë, listë në të cilën mbeti edhe në raportin e fundit për Vlerësimin e Masave Kundër Pastrimit të Parave dhe Financimin e Terrorizmit.