Pastrimi i parave në Shqipëri – A2 Business 26/05/2021

Publikuar më: 26/5/2021, ora 22:33

Pastrimi i parave në Shqipëri – A2 Business 26/05/2021

Publikuar më: 26/5/2021, ora 22:33

Besnik Muçi, ish-përfaqësues i Shqipërisë në Moneyval Adrian Civici, ekspert për ekonominë Maksim Caslli, drejtor i Deloitte në Shqipëri dhe Kosovë Pano Soko, ekspert për ekonominë Deniz Derralla, drejtor i Mbikëqyrjes në Bankën e Shqipërisë Fatjona Mejdini, gazetare

Pastrimi i parave në Shqipëri – A2 Business 26/05/2021

Publikuar më: 26/5/2021, ora 22:33

Besnik Muçi, ish-përfaqësues i Shqipërisë në Moneyval Adrian Civici, ekspert për ekonominë Maksim Caslli, drejtor i Deloitte në Shqipëri dhe Kosovë Pano Soko, ekspert për ekonominë Deniz Derralla, drejtor i Mbikëqyrjes në Bankën e Shqipërisë Fatjona Mejdini, gazetare