Pastrimi i parave, Ristani: Çështja e lobimit e Bashës nuk është një dosje e mbyllur, por akuzë e paçuar në fund

Veprimtaria lobuese e kryetarit të PD-së Lulzim Basha nuk është një dosje e mbyllur, por një akuzë e paçuar në fund sa i takon pastrimit të parave. Kështu deklaroi në studion e “Debat” në A2 CNN, ish-sekretari i PD-së Arben Ristani, i cili shtoi se kjo është këmbyer me një akuzë për falsifikim dokumentash, e cila është e mbyllur. Sipas tij kjo është baza e presionit për vendimet antistatutore që ka marrë dhe kjo e ka penguar Bashën që të vizitojë SHBA-në.