Pastrimi i qyteteve, Kumbaro: Do të ketë dy vendime qeverie për menaxhimin e mbetjeve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 15:35

Pastrimi i qyteteve, Kumbaro: Do të ketë dy vendime qeverie për menaxhimin e mbetjeve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 15:35

Do të ketë dy vendime të Këshillit të Ministrave të cilat do të përcaktojnë kushtet se si do të shpërndahet nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit fondi prej 500 milionë lekësh për menaxhimin e mbetjeve.

Pastrimi i qyteteve, Kumbaro: Do të ketë dy vendime qeverie për menaxhimin e mbetjeve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 15:35

Do të ketë dy vendime të Këshillit të Ministrave të cilat do të përcaktojnë kushtet se si do të shpërndahet nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit fondi prej 500 milionë lekësh për menaxhimin e mbetjeve.