Pastrohet Kryeministria dhe Parlamenti pas protestës

Pak orë pas protestës të së shtunës, e diela e gjeti Kryeministrinë dhe Parlamentin në proces pastrimi.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN