Pasuesi i Mogherinit: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë, prioritet – A2

Pasuesi i Mogherinit: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë, prioritet

Arritja e një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë do të jetë prioritet i Josep Borrell, spanjollit që do të pasojë Federica Mogherinin si shef i diplomacisë europiane.

Gjatë një seance dëgjimore në Parlamentin Evropian, i cili duhet të votojë për konfirmimin e tij, Borell paralajmëroi se vizita e parë në postin e ri do të jetë në Kosovë.