Pasuria e bixhozit, xhironin mbi 16 mld lekë, sot luhen në të zezë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 19:53

Pasuria e bixhozit, xhironin mbi 16 mld lekë, sot luhen në të zezë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 19:53

Me 7 mijë pika bastesh dhe sallonesh, industria e lojërave të fatit ishte një nga aktorët më të mëdhenj ekonomikë në vend. Aq gjigante, sa një prej kompanive rezultonte punëdhënësi më i madh në Shqipëri, pas shtetit, e të punësuarit zyrtarë në total ishin rreth 7 mijë. Sot, shenjat e një të shkuare të tillë janë të rralla. Bastoret u kthyen në lokale, ndërsa lagjet e qyteteve zbuluan edhe biznese të tjera, krahas atyre që paratë i merrnin me xhetona.

Pasuria e bixhozit, xhironin mbi 16 mld lekë, sot luhen në të zezë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 19:53

Me 7 mijë pika bastesh dhe sallonesh, industria e lojërave të fatit ishte një nga aktorët më të mëdhenj ekonomikë në vend. Aq gjigante, sa një prej kompanive rezultonte punëdhënësi më i madh në Shqipëri, pas shtetit, e të punësuarit zyrtarë në total ishin rreth 7 mijë. Sot, shenjat e një të shkuare të tillë janë të rralla. Bastoret u kthyen në lokale, ndërsa lagjet e qyteteve zbuluan edhe biznese të tjera, krahas atyre që paratë i merrnin me xhetona.