Pasuria e deputetëve, ILDKPKI shkel afatet për verifikimin – A2

Pasuria e deputetëve, ILDKPKI shkel afatet për verifikimin

Për herë të parë gjatë 2018-s, kontrolli i pasurisë së deputetëve të kuvendit të Shqipërisë nuk do t’i lihej në dorë fatit. Shorti që përzgjidhte se cili do të ishte ligjvënësi që do të verifikohej për ligjshmërinë të ardhurave vjetore, në kuadër të reformës në drejtësi u anulua si procedurë dhe u bë taksative me ligj që brenda vitit që lamë pas, këtij procesi do t’i nënshtroheshin të 140 deputetët.