Paszgjedhjet e PD, qëndrimi ndaj ish-kryetarit Berisha dhe opozita ndaj qeverisë

Për të folur për këtë çështje ishte i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 Lisandër Hoxha, anëtarë i Partisë Demokratike.