Patozi: Shqipëria nuk mund të rrijë peng i tekave të politikanëve

Koordinatori i Partisë Bindja Demokratike, Astrit Patozi, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 13:00, nga ku foli për zhvillimet e fundit politike në vend dhe veçanërisht për anulimin nga Presidenti të 30 qershorit si datë për mbajtjen e zgjedhjeve.

Shkarkoni aplikacionin e A2