Patrullimet e FRONTEX, mbi 10 mijë emigrantë të ndaluar në kufi me Greqinë

Nga instalimi i misionit të FRONTEX në Kakavijë, vitin e kaluar dhe deri në ditët e sotme janë kapur 10 mijë emigrantë, të cilët kalojnë kufirin e gjelbër me Greqinë.

Agjencia Europiane e Kufijve dhe Rojës Bregdetare u vizitua nga kreu i policisë, Ardi Veliu.