Pavarësia e Kosovës, Edita Tahiri intervistë për A2 CNN – A2

Pavarësia e Kosovës, Edita Tahiri intervistë për A2 CNN

Në 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, ish-kryenegociatorja Edita Tahiri deklaroi për A2 CNN se ideja e prekjes së kufijve shtetërorë dëmton Kosovën dhe kombin shqiptar.