Pavarësia e Kosovës, festime dhe homazhe në të gjithë vendin – A2

Pavarësia e Kosovës, festime dhe homazhe në të gjithë vendin

Kosova feston sot 11-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë. Kjo ditë e shënuar në kalendarin festiv, nisi plot gjallëri. Ekzekutivi i kryesuar nga Ramush Haradinaj mbajti një mbledhje, e cila u pasua nga ngritja solemne e Flamurit të Republikës së Kosovës.