Pavarësia e Kosovës, fluks i lartë në Morinë, qytetarët: Të hiqet kufiri – A2

Pavarësia e Kosovës, fluks i lartë në Morinë, qytetarët: Të hiqet kufiri

Një numër i konsiderueshëm vëllezërish kosovarë kanë zgjedhur Shqipërinë për të festuar pavarësinë e Kosovës. Shumica e tyre kanë vizituar banesat dhe vendet ku janë strehuar gjatë eksodit masiv për shkak të luftës.
Ndërkohë të gjithë shprehen se ka ardhur koha që kufiri dhe dogana mos të ndajë me dy vendet
Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri janë futur nga Kosova mbi 7 mijë persona me mbi 2500 mjete.