Pavarësia e Kosovës, Rexhep Qosja, intervistë për A2 CNN – A2

Pavarësia e Kosovës, Rexhep Qosja, intervistë për A2 CNN

Akademiku Rexhep Qosja në një intervistë për A2 CNN nënvizon Pavarësinë e Shqipërisë dhe Pavarësinë e Kosovës si momentet më të rëndësishme të historisë shqiptare.

Shkarkoni aplikacionin e A2