PD, 7 emra për Tiranën, kandidatët e primareve prezantojnë idetë për qytetin

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:32

PD, 7 emra për Tiranën, kandidatët e primareve prezantojnë idetë për qytetin

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:32

Shtatë kandidatët e primareve për bashkinë e Tiranës iu prezantuan elektoratit demokrat të njësive 1 dhe 2. Ata treguan planet e tyre për kryeqytetin, por u zotuan të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, kushdo të zgjidhet në fund si kandidat zyrtar.

PD, 7 emra për Tiranën, kandidatët e primareve prezantojnë idetë për qytetin

Publikuar më: 19/11/2022, ora 14:32

Shtatë kandidatët e primareve për bashkinë e Tiranës iu prezantuan elektoratit demokrat të njësive 1 dhe 2. Ata treguan planet e tyre për kryeqytetin, por u zotuan të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, kushdo të zgjidhet në fund si kandidat zyrtar.