PD-Aleanca për Ndryshim, Basha kryeson Tiranën, listat me largime, zhvendosje dhe të rinj

Ndryshe nga Rama, aleatja Kryemadhi apo kryetarët e partive të tjera që vendosën emrin në listat e disa qarqeve, Lulzim Basha garoi vetëm në një qark, Tiranën.