PD ankimon zgjedhjet në 9 qarqe, Kaso: Beteja do të vijojë me propozime konkrete në të gjitha frontet

Publikuar më: 10/5/2021, ora 10:51

PD ankimon zgjedhjet në 9 qarqe, Kaso: Beteja do të vijojë me propozime konkrete në të gjitha frontet

Publikuar më: 10/5/2021, ora 10:51

Hapi i parë i Partisë Demokratike është ekspozimi i çdo paligjshmërie dhe më pas beteja do të vijojë me propozime konkrete. Këtë konfirmoi në studion e Ditari në A2 CNN, sekretari për çështjet zgjedhore në PD Ivi Kaso, i cili përjashtoi djegien e mandateve të opozitës, por theksoi se beteja e e saj do të vijojë në të gjitha frontet.

PD ankimon zgjedhjet në 9 qarqe, Kaso: Beteja do të vijojë me propozime konkrete në të gjitha frontet

Publikuar më: 10/5/2021, ora 10:51

Hapi i parë i Partisë Demokratike është ekspozimi i çdo paligjshmërie dhe më pas beteja do të vijojë me propozime konkrete. Këtë konfirmoi në studion e Ditari në A2 CNN, sekretari për çështjet zgjedhore në PD Ivi Kaso, i cili përjashtoi djegien e mandateve të opozitës, por theksoi se beteja e e saj do të vijojë në të gjitha frontet.