PD, deputetët dhe kryetarët e bashkive me zgjedhje – A2

PD, deputetët dhe kryetarët e bashkive me zgjedhje

Nga Kuvendi Kombëtar, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha i ka kthyer përgjigje kritikëve, të mbetur jashtë forumeve drejtuese demokrate. Basha tha se ne PD nuk mund të jesh vetëm për poste, megjithatë, ai tha se mendimi ndryshe i ka dyert e hapura në PD.