PD dhe copat e saj, primaret, lufta brenda llojit dhe gjykata

Publikuar më: 5/12/2022, ora 21:11

PD dhe copat e saj, primaret, lufta brenda llojit dhe gjykata

Publikuar më: 5/12/2022, ora 21:11

Analisti Aristir Lumezi komentoi në Ditarin e orës 19:00 në A2 CNN situatën në Partinë Demokratike.