PD dhe PS përplasen në Debat për territorialen

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:44

PD dhe PS përplasen në Debat për territorialen

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:44

Fadil Nasufi, anëtar i komisionit reformës territoriale nga PS, dhe Dhurata Çupi, bashkëkryetarja demokrate e komisionit parlamentar, debatuan në A2 CNN për reformën territoriale.

PD dhe PS përplasen në Debat për territorialen

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:44

Fadil Nasufi, anëtar i komisionit reformës territoriale nga PS, dhe Dhurata Çupi, bashkëkryetarja demokrate e komisionit parlamentar, debatuan në A2 CNN për reformën territoriale.