PD drejt dy kuvendeve, Çipa: Nuk mund të ketë revolucion, druaj ta quaj dhe rithemelim

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 14:47

PD drejt dy kuvendeve, Çipa: Nuk mund të ketë revolucion, druaj ta quaj dhe rithemelim

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 14:47

Analisti Aleksandër Çipa ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku komentoi zhvillimet më të fundit politike nga kampi i opozitës.