“PD e sinkronizuar me PL”, Boçi: Grupi i Alibeajt në përplasje me vullnetin e anëtarësisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:58

“PD e sinkronizuar me PL”, Boçi: Grupi i Alibeajt në përplasje me vullnetin e anëtarësisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:58

Për Luçiano Boçin zyrtarizimi i Alibeajt në krye të grupit parlamentar të PD-së nuk reflekton vullnetin e anëtarësisë. Mosmarrjen e drejtimit të grupit, në në intervistë për A2CNN, Boçi e cilëson si përplasje të vullneteve të demokratëve dhe jo të emrave. Protesta e thirrur nga Ilir Meta në 13 shtator, sipas Boçit është një datë e dakordësuar me Partinë Demokratike dhe strukturat do të jene të pranishme.

“PD e sinkronizuar me PL”, Boçi: Grupi i Alibeajt në përplasje me vullnetin e anëtarësisë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:58

Për Luçiano Boçin zyrtarizimi i Alibeajt në krye të grupit parlamentar të PD-së nuk reflekton vullnetin e anëtarësisë. Mosmarrjen e drejtimit të grupit, në në intervistë për A2CNN, Boçi e cilëson si përplasje të vullneteve të demokratëve dhe jo të emrave. Protesta e thirrur nga Ilir Meta në 13 shtator, sipas Boçit është një datë e dakordësuar me Partinë Demokratike dhe strukturat do të jene të pranishme.