PD: Identifikoni drejtorët që kërkojnë vota për Partinë Socialiste

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi, u kërkoi të gjitha degëve të PD të identifikojnë dhe të monitorojnë çdo drejtor dhe çdo nëpunës që përfshihet në presionin e paligjshëm të administratës për të siguruar vota për Partisë Socialiste.