“PD ka eksponentë që do të përballen me Berishën në garën për kryetar”, Hoxha: Më 11 dhjetor ikën Basha

Publikuar më: 10/11/2021, ora 11:08

“PD ka eksponentë që do të përballen me Berishën në garën për kryetar”, Hoxha: Më 11 dhjetor ikën Basha

Publikuar më: 10/11/2021, ora 11:08

Partia Demokratike ka qindra eksponentë me potencial politik që mund të marrin në dorë frenat e partisë dhe mund të kandidojnë edhe përballë Sali Berishës në zgjedhjet për kryetar. Kështu u shpreh aktivisti i kësaj force politike Lisandër Hoxha në studion e “Dita Jonë”, teksa shprehu dhe mbështetjen e fuqishme ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha për nismën e tij për mbledhjen e kuvendit kombëtar në 11 dhjetor dhe rrëzimin e Bashës.

“PD ka eksponentë që do të përballen me Berishën në garën për kryetar”, Hoxha: Më 11 dhjetor ikën Basha

Publikuar më: 10/11/2021, ora 11:08

Partia Demokratike ka qindra eksponentë me potencial politik që mund të marrin në dorë frenat e partisë dhe mund të kandidojnë edhe përballë Sali Berishës në zgjedhjet për kryetar. Kështu u shpreh aktivisti i kësaj force politike Lisandër Hoxha në studion e “Dita Jonë”, teksa shprehu dhe mbështetjen e fuqishme ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha për nismën e tij për mbledhjen e kuvendit kombëtar në 11 dhjetor dhe rrëzimin e Bashës.