“PD ka humbur forcën e të qenit alternativë qeverisëse”, ish-presidenti Nishani tregon si duhet të ndryshojë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:15

“PD ka humbur forcën e të qenit alternativë qeverisëse”, ish-presidenti Nishani tregon si duhet të ndryshojë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:15

PD ka humbur forcën e të qenit alternativë qeverisëse, ndodhet në krizë të thellë dhe duhet të ndryshojë në të gjitha dimensionet. Kështu u shpreh ish-presidenti i vendit dhe ish-kryetari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Bujar Nishani në Intervistën me Merita Haklaj, ku tregoi dhe alternativat për daljen nga kjo situatë.

“PD ka humbur forcën e të qenit alternativë qeverisëse”, ish-presidenti Nishani tregon si duhet të ndryshojë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 21:15

PD ka humbur forcën e të qenit alternativë qeverisëse, ndodhet në krizë të thellë dhe duhet të ndryshojë në të gjitha dimensionet. Kështu u shpreh ish-presidenti i vendit dhe ish-kryetari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Bujar Nishani në Intervistën me Merita Haklaj, ku tregoi dhe alternativat për daljen nga kjo situatë.