“PD ka nevojë për një rrugë të tretë”, Kulluri: Nuk mund të konfirmojmë një dështak politik

Publikuar më: 3/12/2021, ora 09:58

“PD ka nevojë për një rrugë të tretë”, Kulluri: Nuk mund të konfirmojmë një dështak politik

Publikuar më: 3/12/2021, ora 09:58

Në studion e Dita Jonë, kandidati për kryetar në Partinë Demokratike, Ervin Kulluri u shpreh se PD ka nevojë për një rrugë të tretë larg Lulzim Bashës dhe Sali Berishës dhe sipas tij shumë demokratë kanë nisur ta mbështesin dhe shprehin këtë gjë. Kulluri e cilësoi Bashën si një humbës serial dhe dështak politik dhe bëri bashkëfajtor dhe Berishën që në 4 vitet e fundit ka miratuar në heshtje të gjithë vendimmarrjen e tij.

“PD ka nevojë për një rrugë të tretë”, Kulluri: Nuk mund të konfirmojmë një dështak politik

Publikuar më: 3/12/2021, ora 09:58

Në studion e Dita Jonë, kandidati për kryetar në Partinë Demokratike, Ervin Kulluri u shpreh se PD ka nevojë për një rrugë të tretë larg Lulzim Bashës dhe Sali Berishës dhe sipas tij shumë demokratë kanë nisur ta mbështesin dhe shprehin këtë gjë. Kulluri e cilësoi Bashën si një humbës serial dhe dështak politik dhe bëri bashkëfajtor dhe Berishën që në 4 vitet e fundit ka miratuar në heshtje të gjithë vendimmarrjen e tij.