PD ka prekur fundin, Hasimja: Zgjidhja bashkimi i dy opozitave, asaj formale dhe asaj morale

Për politologun Ermal Hasimja Partia Demokratike ka prekur fundin duke arritur në pikën më problematike dhe dramatike. Në studion e “Debat” në A2 CNN ai deklaroi se shpreson që kjo të shërbejë për t’u forcuar.