PD: Ky është buxheti KÇK, propaganda nuk mund ta fshehë kolapsin ekonomik – A2

PD: Ky është buxheti KÇK, propaganda nuk mund ta fshehë kolapsin ekonomik

Partia Demokratike ka reaguar pak orë pas prezantimit të projekt buxhetit të vitit 2020 nga Qeveria. Drejtori i kabinetit në PD, Dorian Teliti, tha se ku buxhet rrit mirëqenien e qytetarëve, por është buxheti që pasuron akoma më shumë oligarkët dhe klientët e Qeverisë.