PD, letër Prokurorisë për Kajmakun: T’i ndërpritet mandati – A2

PD, letër Prokurorisë për Kajmakun: T’i ndërpritet mandati

Përmes një letre zyrtare, ku është vënë në dijeni edhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Partia Demokratike i ka kërkuar Prokurorisë së Përgjithshme dokumentacionin e plotë për çështjen e verifikimit të Agim Kajmakut, kreut të Bashkisë Vorë, i cili sipas PD është i arrestuar dhe i kërkuar në Greqi, me emrin Jorgo Toto, për një krim që dënohet me 10 vite burgim. PD i kërkoi Prokurorisë përgjigje zyrtare mbi argumentet për mos dhënien e shenjave të gishtërinjve nga ana e Kajmakut, pasi sipas ligjit, refuzimi çon në ndërprerjen e menjëhershme të mandatit.

  • LAJMI I FUNDIT | Konferenca e Donatorëve, Komisioni Europian jep 100 milionë euro për Shqipërinë
  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama në Konferencën e Donatorëve
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Faleminderit për gjithë ata që kanë bërë kaq shumë për vendin tonë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: BE ka problemet e saj, si dhe një tërmet i quajtur Brexit