PD-LSI, nga “rikthimi i shpresës” te divorci

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:41

PD-LSI, nga “rikthimi i shpresës” te divorci

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:41

“Rikthimi i shpresës tek Shqiptarët” ishte emëruesi i përbashkët mes PD dhe LSI në prag të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit me palët që deklaruan bashkimin e forcave për t’i bërë ballë atij që e cilësonin si regjimi i Edi Ramës. Strategjia përfshiu një marrëveshje 13 pikëshe me fokus nxjerrjen e vendit nga kriza të cilën e nënshkruan para çeljes së fushatës.

PD-LSI, nga “rikthimi i shpresës” te divorci

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:41

“Rikthimi i shpresës tek Shqiptarët” ishte emëruesi i përbashkët mes PD dhe LSI në prag të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit me palët që deklaruan bashkimin e forcave për t’i bërë ballë atij që e cilësonin si regjimi i Edi Ramës. Strategjia përfshiu një marrëveshje 13 pikëshe me fokus nxjerrjen e vendit nga kriza të cilën e nënshkruan para çeljes së fushatës.