PD mbledh ish-grupin parlamentar, diskutohet strategjia e protestës së 13 prillit – A2

PD mbledh ish-grupin parlamentar, diskutohet strategjia e protestës së 13 prillit

Ish-grupi parlamentar i Partisë Demokratike dhe kryesia e kësaj force politike është mbledhur për të diskutuar mbi strategjinë që do të ndiqet gjatë protestave që do të zhvillojë opozita në ditët dhe javët në vazhdim.