PD mbledh kryesinë dhe Kolegjin e Kryetarëve, kryefjalë protesta e 16 marsit – A2

PD mbledh kryesinë dhe Kolegjin e Kryetarëve, kryefjalë protesta e 16 marsit

Opozita përvesh mëngët për protestën e radhës. Për kryedemokratin edhe e diela ka qenë punë, ndërsa në seli i janë bashkuar anëtarët e grupit parlamentar dhe të kryesisë.