PD pas tërmetit, paketë masash në mbështetje të biznesit

Pas tërmetit të 26 nëntorit, bizneset në Durrës ndërprenë aktivitetin e tyre dhe një pjesë ende sot punojnë nën kapacitetet normale. Dëmet në ndërtesa, makineri, inventar dhe frika e punonjësve për t’u kthyer në punë janë problemet kryesore për sipërmarrjen.