PD: Qeveria vjedh dhe në pandemi, Prokuroria të nisë hetimet

Publikuar më: 30/4/2020, ora 23:06

PD: Qeveria vjedh dhe në pandemi, Prokuroria të nisë hetimet

Publikuar më: 30/4/2020, ora 23:06

Shifrat qeveritare nuk bindin Partinë Demokratike. Sipas demokrates Albana Vokshi, gjendja në terren është shumë ndryshe nga realiteti virtual që përcjell kryeministri përmes mashtrimeve kriminale, citon ajo.