PD: Rritja e varfërisë, simbol i qeverisë “Rama” – A2

PD: Rritja e varfërisë, simbol i qeverisë “Rama”

Përveç arsyeve politike që lidhen me zgjedhjet dhe votën e lirë, demokratët theksojnë se ekonomia e familjeve shqiptare është një tjetër motiv për të protestuar kundër qeverisë “Rama”.