PD: Veliaj, plan për betonizimin e liqenit – A2

PD: Veliaj, plan për betonizimin e liqenit

Partia Demokratike akuzoi kreun e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, se do të betonizojë parkun e liqenit. Sipas zëdhënëses Ina Zhupa, Veliaj hapi tenderin për një aks i cili do të lidhë Gardën e Republikës me Rrugën e “Kosovareve” dhe kjo me të vetmin qëllim për të mundësuar fillimin e betonizmit të kësaj zone.