PD voton sot për kryetarin, zgjedh mes Sali Berishës dhe Ibsen Elezit

Publikuar më: 22/5/2022, ora 14:46

PD voton sot për kryetarin, zgjedh mes Sali Berishës dhe Ibsen Elezit

Publikuar më: 22/5/2022, ora 14:46

Sot anëtarët e Partisë Demokratike do t’i drejtohen sërish kutive të votimit, kësaj here për të zgjedhur kryetarin e ri që do i drejtojë, pas largimit të Lulzim Bashës. Nga ora 08:00 deri në 18:00 të gjithë demokratët do të kenë mundësinë të hedhin votën e tyre për të zgjedhur kandidatin e preferuar mes liderit historik Sali Berisha dhe ish-kryetarit të partisë në Kukës, Ibsen Elezi.

PD voton sot për kryetarin, zgjedh mes Sali Berishës dhe Ibsen Elezit

Publikuar më: 22/5/2022, ora 14:46

Sot anëtarët e Partisë Demokratike do t’i drejtohen sërish kutive të votimit, kësaj here për të zgjedhur kryetarin e ri që do i drejtojë, pas largimit të Lulzim Bashës. Nga ora 08:00 deri në 18:00 të gjithë demokratët do të kenë mundësinë të hedhin votën e tyre për të zgjedhur kandidatin e preferuar mes liderit historik Sali Berisha dhe ish-kryetarit të partisë në Kukës, Ibsen Elezi.