PD zgjedh Kryesinë e re. 10 burra dhe 5 gra, lihen jashtë kritikët e Bashës

Publikuar më: 31/8/2021, ora 14:22

PD zgjedh Kryesinë e re. 10 burra dhe 5 gra, lihen jashtë kritikët e Bashës

Publikuar më: 31/8/2021, ora 14:22

Janë përzgjedhur 15 anëtarët e Kryesisë së re të demokratëve, ku 6 prej tyre nuk janë deputetë të Partisë Demokratike. Këshilli Kombëtar, me votën e tyre, ka mbajtur larg Kryesisë zërat kritikë ndaj Bashës dhe dhëndrin e familjes Berisha, Jamarbër Malltezin.

PD zgjedh Kryesinë e re. 10 burra dhe 5 gra, lihen jashtë kritikët e Bashës

Publikuar më: 31/8/2021, ora 14:22

Janë përzgjedhur 15 anëtarët e Kryesisë së re të demokratëve, ku 6 prej tyre nuk janë deputetë të Partisë Demokratike. Këshilli Kombëtar, me votën e tyre, ka mbajtur larg Kryesisë zërat kritikë ndaj Bashës dhe dhëndrin e familjes Berisha, Jamarbër Malltezin.