PDIU në zgjedhje, Idrizi në A2 CNN: Të hapur për të bashkëpunuar me të gjithë

Publikuar më: 6/10/2022, ora 15:36

PDIU në zgjedhje, Idrizi në A2 CNN: Të hapur për të bashkëpunuar me të gjithë

Publikuar më: 6/10/2022, ora 15:36

Në një intervistë për A2 CNN, Shpëtim Idrizi, kryetar i PDIU, foli për zgjedhjet lokale të 2023, takimin e sotëm me presidentin Begaj dhe opozitën. Përse mungoi në takimin e Sali Berishës me aleatët dhe mundësinë e opsioneve të tjera, apo edhe daljen vetëm në lokalet e vitit të ardhshëm.

PDIU në zgjedhje, Idrizi në A2 CNN: Të hapur për të bashkëpunuar me të gjithë

Publikuar më: 6/10/2022, ora 15:36

Në një intervistë për A2 CNN, Shpëtim Idrizi, kryetar i PDIU, foli për zgjedhjet lokale të 2023, takimin e sotëm me presidentin Begaj dhe opozitën. Përse mungoi në takimin e Sali Berishës me aleatët dhe mundësinë e opsioneve të tjera, apo edhe daljen vetëm në lokalet e vitit të ardhshëm.