Pedagogët: Plotësoni kërkesat deri në 1 shkurt ose nisim grevën – A2

Pedagogët: Plotësoni kërkesat deri në 1 shkurt ose nisim grevën

Pedagogët e Universitetit të Tiranës, në Asamblenë e mbajtur sot, kërkuan njëzëri amendim të ligjit të arsimit të lartë dhe shfuqizim të të gjitha vendimeve të Këshillit të ministrave. Deklarata të forta u bënë në drejtim të qeverisë dhe politikanëve që të mos ushtrojnë presion ndaj pedagogëve.