Pedagogët, protestë ndaj buxhetit. Kundërshtojnë dhe vendimin e fundit të qeverisë për universitetet

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:05

Pedagogët, protestë ndaj buxhetit. Kundërshtojnë dhe vendimin e fundit të qeverisë për universitetet

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:05

Pedagogët i janë rikthyer protestës dhe kësaj here para Kuvendit të Shqipërisë. Në kohën që në seancën plenare do të miratohej buxheti nen për nen, stafet akademike i kujtuan qeverisë dhe ministres së Arsimit kushtet e vështira të pedagogëve sot.

Pedagogët, protestë ndaj buxhetit. Kundërshtojnë dhe vendimin e fundit të qeverisë për universitetet

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:05

Pedagogët i janë rikthyer protestës dhe kësaj here para Kuvendit të Shqipërisë. Në kohën që në seancën plenare do të miratohej buxheti nen për nen, stafet akademike i kujtuan qeverisë dhe ministres së Arsimit kushtet e vështira të pedagogëve sot.