Pedagogia e gjermanishtes: Grupet janë plot, bëjnë tre muaj kurs dhe emigrojnë – A2

Pedagogia e gjermanishtes: Grupet janë plot, bëjnë tre muaj kurs dhe emigrojnë

Qëndresa studentore ka patur shumë simbolika, një nga më të rëndësishmet është dhe ajo e pankartave.

Në studion e A2 News pedagogia e gjermanishtes Beskida Aliaj ka treguar një pankartë të saj në të cilën shkruhet “ofroj kurse gjermanishte”, nisur kjo nga numri i lartë i studentëve që braktisin vendin çdo vit. “Aktualisht bej katër grupe nga 10 vetë, dhe ndryshojnë çdo tre muaj se ikin se Ikin ne Gjermani, pa ditur akoma si dhe qysh”, deklaron pedagogia, që mendon se situata është alarmante.