Pedagogia e gjermanishtes: Grupet janë plot, bëjnë tre muaj kurs dhe emigrojnë – A2

Pedagogia e gjermanishtes: Grupet janë plot, bëjnë tre muaj kurs dhe emigrojnë

Qëndresa studentore ka patur shumë simbolika, një nga më të rëndësishmet është dhe ajo e pankartave. Në studion e A2 News pedagogia e gjermanishtes Beskida Aliaj ka treguar një pankartë të saj në të cilën shkruhet “ofroj kurse gjermanishte”, nisur kjo nga numri i lartë i studentëve që braktisin vendin çdo vit.

Shkarkoni aplikacionin e A2