Pedagogu Kraki: Vendimi i DASH për Berishën, qesharak dhe absurd. Mund ta ketë këshilluar Yuri Kim

Publikuar më: 19/5/2021, ora 22:11

Pedagogu Kraki: Vendimi i DASH për Berishën, qesharak dhe absurd. Mund ta ketë këshilluar Yuri Kim

Publikuar më: 19/5/2021, ora 22:11

Pedagogu i shkencave politike në Francë, Nezir Kraki, e ka konsideruar vendimin e DASH për shpalljen non grata të ish-kryeministrit Sali Berisha, qesharak dhe absurd. Në një lidhje me Skype nga Parisi në “Absolut 4” ai tha se nuk do të ishte habitur nëse ky vendim do të kishte ardhur nga administrata Trump, por Blinken ka njohur për Ballkanin dhe çështjen shqiptare.

Pedagogu Kraki: Vendimi i DASH për Berishën, qesharak dhe absurd. Mund ta ketë këshilluar Yuri Kim

Publikuar më: 19/5/2021, ora 22:11

Pedagogu i shkencave politike në Francë, Nezir Kraki, e ka konsideruar vendimin e DASH për shpalljen non grata të ish-kryeministrit Sali Berisha, qesharak dhe absurd. Në një lidhje me Skype nga Parisi në “Absolut 4” ai tha se nuk do të ishte habitur nëse ky vendim do të kishte ardhur nga administrata Trump, por Blinken ka njohur për Ballkanin dhe çështjen shqiptare.